11.5.2010

Meidän koiramme Ninja!











moro! Siinä muutama ku viimetalvelta. Tykkään talvesta tosi tosi paljon! Tykkään myös kovasti kuvata noita lumella liukujia. Ite harrastan lumilautailua tuossa Syötekeskuksessa..
Nyt kun lumet alkaa sulaa nii pitäis keksiä kesäksi jotain tekemistä. Talvi on semmosta hässäkkää ku joka viikonloppu rinteillä joko laskemassa tai kuvaamassa tai molempia.
Voisin kertoa myös sen että omistan ponin. Rodulta Welsh Mountain, säkä 120cm, ikää kohta 13vuotta ja se on ruuna. Jonne-poni on ollu meillä nyt 3vuotta ja 9kk. Ollaan suunniteltu jo jonkuaikaa että pitäis laittaa se tuossa syksyn tullen ylläpitoon koska ei vaan yksinkertaisesti riitä aika talvisin ja oonhan minä jo aika pitkäki pienelle ponillemme.
Ponin lisäksi meillä on kaks koiraa ja kissa.
Tästä päivästä sen verran että heräsin aamulla puoli seitsemän ja valmistauduin kouluun.. Käytiin erä- ja elämysliikunta ryhmän kans ratsastamassa. Oli tosi mukavaa ku en pitkään aikaan oo tunneilla käyny tai ylipäätään muilla hevosilla ratsastanu! Tulin kotiin tuossa neljän aikoihin ja sen jälkeen en oo tehny mitään erityistä josta vois mainita. Huominen vielä ja sitten 4pv vapaata!! Oon todellakin loman tarpeessa.. Tarkoitus olis käydä Oulussa pyörähtämässä jos löytyis uusia vaatteita.. Oon vaan aika huono shoppailemaan koska en tykkää siitä hirveesti. Minusta on paljo helpompi tilata netistä vaatteet!
Nyt taidan rientää läksyjen pariin ja sitten tallihommiin.
heipparallaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti